Tyska stjärnlaget väntar för HK Malmö: ”Inspirerande”

Norev 18 1 scala ambulanza bil Modellino PEUGEröd tärningskast AMBULANCE D4B 9cea1ydru32040-Ny stil


Sävehofpubliken får en ny spelare att heja på, iraniern Pouya Norouzinezhad Gharehlou. Arkivbild.
Lugi tog fjärde raka segern.

Mugen Seiki MBX8T MBX8TE Front Bakre Universal Drive Set MUGE2266

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Sviten bruten för H65 – föll i toppmöte - SydsvenskanTyska stjärnlaget väntar för HK Malmö: ”Inspirerande”Karl Enn Henricsson/TT sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Sävehof kraschade när CL-sviten bröts
Beredskap inom sjukvården
Även Lang stannar i Alingsås - Sydsvenskan

MUGEN SEIKI T2003 KIT MTX-6 1 10 TOURING 200MM NOVAROSSI FLASH.12 PTA

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.TT: Den första leveransen skedde i förra veckan och redan har det uppstått problem. Varför då?Iransk bundesligaspelare till Sävehof - Sydsvenskan Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",10 oktober 2019 10:43Isabelle Gulldén (nummer 20) under handbolls-EM i Frankrike förra året. Arkivbild. eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Muky silver Corvette Special Hot Wklackar rödline Knock Off silverina w Box 16
Operationer ställs in i Uppsala - Sydsvenskan

Mulhouse Disspela Case Vetrina W Dark bspringaa läder Base för 1 12 Modeller

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Lukas Nilsson skadad när Sverige förlorade - Sydsvenskan

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Han har gjort 34 mål på de inledande nio matcherna i handbollsligan.Polisen söker vittnen till ett överfall i Oskarshamn. Arkivbild.CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Sävehof upp i serieledning24 oktober 2019 16:47H65 Höör gjorde 28–26 hemma mot Krasnodar i EHF-cupens andra kvalrunda (av tre).

Läs mer...
Källa: Socialstyrelsen

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. – Jag hänvisar alla frågor till Petter Karlsson, säger han.Sävehofs damer lyckades knipa sin första poäng i Champions League-handbollens gruppspel.24 oktober 2019 16:47
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTT: Vad för sorts material saknar ni vid sjukhuset?Sävehof kraschade när CL-sviten bröts30 oktober 2019 21:11 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
TT: När kommer problemen att vara lösta?

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
24 oktober 2019 17:13

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Operationer ställs in i Uppsala - Sydsvenskan

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTT: Den första leveransen skedde i förra veckan och redan har det uppstått problem. Varför då?Alingsås spelade SM-final i våras och leder handbollsligan just nu. Det är kanske…Han har gjort 34 mål på de inledande nio matcherna i handbollsligan. ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
– Nu tycker jag att vi drar ett streck här.
H65 Höör gjorde 28–26 hemma mot Krasnodar i EHF-cupens andra kvalrunda (av tre).
Sejr-säkert för Lugi när dansken spikade igen: ”Blev paralyserade”

Viktigt!

HK Ankaret har en växande ungdomsverksamhet och ett herrlag i division 1.
24 oktober 2019 16:53

Kontakt

24 oktober 2019 17:32

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

– Nu tycker jag att vi drar ett streck här.
TT: Vad för sorts material saknar ni vid sjukhuset?

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Lillebror Östlund blev vinnare – ”Extra skönt”
Flodman avgjorde sekunddrama: ”Viktigt att vinna de här matcherna”

Stöd FARR!

Alingsås spelade SM-final i våras och leder handbollsligan just nu. Det är kanske…

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5